+
Termékcsoportok
Menü

Fogyasztói vélemények

Kindl György

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001089505285

Imádok enni! Valójában ez egy elég szomorú indítás, mert hosszú évek kellettek ahhoz, hogy rájöjjek, az evés egy olyan pótcselekvés, amivel gondokat, problémákat rejtettem el magam elől. Pótcselekvés, ami valami gyengeségre utal, és én nem akarok, nem akartam gyenge lenni! Sokáig tudtam normál szinten tartani a súlyomat, amihez azért jelentős hátteret biztosított a sport. 40-42 éves koromig sikerült 110 kg-os testsúly alatt maradni, ami azért már a túlsúly kategóriába esett. Naponta átlagosan 5000-8000 kcal volt az energia bevitelem, ennek 70-80 %-a volt szénhidrát. Ehhez edzettem szinte minden nap, így a mérleg ugyan nyögött alattam, de a mutatott számok nem rémisztettek annyira. Azonban ez a többlet súly hozzájárult ahhoz, hogy a térdeim, vállam, könyököm kezdte felmondani a szolgálatot, egyre nehezebb volt a reggeli felkelés, mozgás elkezdése, fájt mindenem! 43-44 évesen meglódultak a kilók, és 47-52 évesen a 130-135 kg-osok mezőnyét „erősítettem”.
Nem néztem tükörbe, de a rólam készült képeken azért elszörnyülködtem, a hasam kinyomta az edzőruha elejét! Sokszor próbáltam különböző módszerekkel lefogyni, ehhez különböző web oldalak, fogyókúrák tanácsait tesztelgettem, de napok, hetek után feladtam, órák alatt nyerve vissza a korábban leadott kilókat.

Tudtam, hogy ez így nem mehet tovább! Az önbecslésem egyre fogyott, az edzéseken alig tudtam teljesíteni, és már láttam magam, ahogy pár év után a karosszékből sincs kedvem felállni, csak valami kellően hizlaló ételt tömök magamba megállás nélkül a tv, számítógép előtt.

Átnéztem minden olyan lehetséges megoldást, ami segítségemre lehet, és felépítettem pár hónapra kivetítetten, hogy mit kell azért tennem, hogy sikerre vigyem elhatározásom. Az első három-négy hét durva volt! A szénhidrátot hagytam el első körben, és próbáltam többet mozogni, célirányosabban. A szénhidrát volt a minden! A napi sütik, csokik, chips, esti szendvicsek úgy vettek körül, mint egy kellemesen és altatóan dudorászó kisördög, aki bealtat, és közben tömi belém a „finomságokat”. Ez hiányzott, de felfedeztem, hogy van bennem erő nemet mondani, és ez jobban feltöltött hittel, erővel, mint az evés! Húst, zöldséget, gyümölcsöt ettem napközben, amihez sok folyadékot ittam, és a só bevitelt is korlátoztam. Az első hónap végére elértem a 120 kg-os súlyt. A második hónap végére 116 kg-ot mutatott a mérleg, majd jött a megtorpanás!

Egy hónapig nem ment le egy kg sem! Szerencsére nem estem kétségbe, hanem folytattam a megkezdett „munkát”, és érezni kezdtem, ahogy valami változik a testemben! A negyedik hónapban döbbenetes volt a tapasztalás, mert hirtelen elkezdett minden felesleg leolvadni, újra izmok jelentek meg a háj alól, és azt éreztem, megállíthatatlan vagyok! Furcsa leírni, de olyan érzésem támadt, mintha fiatalodnék, és a mérleg, a tükör egyre barátságosabb lett hozzám, mert az, amit mutatott, a legnagyobb örömöt jelentette. Nem volt megállás, és 53 évesen (2013. májusa körül) elértem a 80-as éveim versenysúlyát, a 96 kg-os testsúlyt! Ezt tudom tartani már két éve, nem hiányzik a szénhidrát, a nagy zabálások! Az edzéseken alig tudom kihajtani magam, de ez egyedi cél volt, ezt nem akarom általánosítani. Az ízületeim elképesztő módon rendbe jöttek, amit ugyancsak a fogyás során használt anyagokkal építettem vissza. Ez a videó, ami egy éve készült, jól mutatja, hogy ezt milyen eredménnyel sikerült megvalósítani: https://www.youtube.com/watch?v=CimBh-HwSY4

Tudom, hogy mennyien küszködnek évek óta a fogyással, ízületregenerálással, izomtónus javítással, ezért gondoltam, hogy tudok segíteni, és összeállítottam egy olyan módszert, amivel viszonylag egyszerűen, fokozatosan felépített, nem megerőltető mozgással, étkezés-változtatással lehet döbbenetes eredményt elérni! Ezeknek a tapasztalatoknak az adaptálásával készültek el a VLife termékei.

Mindezek segítségével fantasztikus módon rendezhetjük egészségi és testsúly problémáinkat!

Tihanyi Judit

https://www.facebook.com/judithtihanyi?fref=ts

Egy kislány édesanyja vagyok, korábban fotómodellként, most pedig a szépségiparban tevékenykedem, Anti-Aging specialistaként arcfiatalítással foglalkozom. Szegeden élek, de Keszthelyen születtem. Gyurival (Kindl) való ismeretségünk igen régi, mivel annak idején ő volt az edzőm, ugyanis én is kyokushin karatéztam, a 6. kyu (sárga öv) fokozatig jutottam. A karatét már nagyon fiatalon, huszonévesen abba kellett hagynom, mert a térdeim nem bírták a terhelést, gyakran voltak erős fájdalmaim a rúgásoktól, guggolástól, erősítésektől. Oda kellett figyelnem, hogy találjak olyan sportágat, amiben az ízületeim alig terhelem, de igazság szerint szinte csak felsőtestre tudtam megfelelően edzeni, és az étkezésre odafigyelve tartani a súlyomat. Hosszú évek maradtak ki anélkül, hogy Gyurival beszéltem volna, hiszen régóta nem is Keszthelyen laktam. Sajnos édesanyám halála miatt nagyon sok elintézni valóm volt Keszthelyen, ekkor találkoztunk ismét, és meglepődve láttam, hogy Gyuri szinte a régi formáját, alakját érte el! Természetesen arról láttam képeket a facebook-on, hogy eléggé elhízott, de nagyon örültem, hogy ezt ennyire rendbe tudta hozni. Örömmel ültünk le egy tea mellett beszélgetni, és szóba jött a térd problémám. Gyuri egy elég részletes javaslatot állított össze a részemre, hogy mit kellene ahhoz szednem, hogy hozzá hasonlóan meggyógyuljanak az ízületeim. Elkezdtem szedni ezeket a termékeket, nagyon bízva Gyuri tanácsaiban. Pár hét után már újra próbálkoztam a futással, lassan, apránként emelve a távokat. Majd másfél év kellett, de már naponta ismét 3-4 kilométert futok, a térdfájdalmaimra alig emlékszem, és még egy igen fontos pozitívum: a bőröm nagyon szépen átalakult, sima, finom lett, mint huszonévesen. Mivel ezt nagyon sokan észreveszik rajtam, főleg a régi ismerősök, egyre többeknek tudom tiszta szívvel ajánlani a termékeket. Nagyon fontos szerepe van a bőr hosszú távú egészségében, az öregedési folyamat késleltetésében. Egy fiatalító csodaszer, amely segítségével az Anti-Aging kezelések még tartósabbá, még látványosabbá tehetőek! Az biztos, hogy a Vlife termékek fogyasztását soha nem fogom abbahagyni.

Sallai Tamás

https://www.facebook.com/tamas.sallai.509?fref=ts

Sallai Tamás vagyok, 39 éves, nős, két nagyfiú édesapja. Zalaszentgróton élek születésemtől. Fiatalként, gyerekként nem voltam igazán „deltás” alkatú, a magasságomhoz képest eléggé vékony voltam. 70-75 kg között ingadoztam, és ehhez 186 cm-es magassággal nem az „izmaim” jelentettek büszkeségre okot adó kinézetet. Próbálkoztam több sportággal is, de sok sikert, eredmény nem értem el egyikben sem. 22-23 évesen sajnos eléggé elhíztam, egész 118 kg-ig jutottam. 30 évesen elkezdtem komolyabban foglalkozni a testépítéssel, és ez lég gyorsan meglátszott rajtam. Ahogy növekedett a súlyom a tudatos, fehérje dús táplálkozástól, úgy voltam képes egyre nagyobb súlyokkal is dolgozni. Fekve-nyomásban 38 éves koromra már 170 kg körül jártam, és mindezt tisztán, szteroidok nélkül értem el. Azonban egyre többször kellett hosszabb időt kihagyni, mert begyulladtak, fájtak az ízületeim. Vállam a felsőtestre erősítéstől, emelésektől, térdem a nagy súlyú guggolásoktól durrantak be, és a fájdalomcsillapítók csak időszaki megoldást jelentettek. Bátyám révén ismertem meg Kindl Gyurit, aki ekkor még nem kis tömeget cipelt magán, nem mutatva alkatán, hogy sportolna. Idővel azonban azt láthattam, ahogy meglepő módon átalakul, szemmel láthatóan lefogyott, mondhatom, hogy megfiatalodott! Egy közös út során beszélgettünk hosszasan, ekkor mondta el, hogy mivel tudta átalakítani életmódját, testét. Kiemelten figyeltem arra, amikor az ízületi problémáiról beszélt, amit tökéletesen rendbe hozott. Ahogy hazaértünk, azonnal rendeltem én is a termékekből, és következetesen elkezdtem szedni, enni ezeket a táplálék-kiegészítőket a Gyuri tanácsai szerint. Nagyon bíztam benne, mert ha ő képes volt 52-53 évesen ilyen eredményre, akkor én is elérhetem a gyógyulást. Nem kellett sok idő, és azt vettem észre, hogy ismét könnyebben és nagyobb súlyokkal dolgozok. Pár hónap múlva jelentősen nőtt a dinamizmusom is, és a fájdalmak teljesen eltűntek! Újra saját csúcsaim megdöntésén dolgozhatok, az izomzatom sokkal szálkásabb, az ízületeim abszolút rendben vannak! Jelenleg 110 kg a testsúlyom, de egészen más formában, mint korábban. A kollagén az a fehérje, ami kiválóan építi a kötőszövetet, ezáltal minden testépítőnek jelentős mennyiségben kellene tudatosan ennie, szednie. Biztos vagyok abban, hogy a testépítést szinte kortalanul folytathatom, ha a Vlife termékkör az étrendem része marad.

Szabó Beáta

https://www.facebook.com/beata.szabo.140?fref=ts

Most leírom, hogy is jutottam el oda, hogy a túlsúlyosok táborát gyarapítsam, de ha belegondolok ez nem is volt olyan nehéz. Nagyon sok hibát követtem el, hittem hazug hangzatos fogyókúrás ajánlatoknak, termékeknek, dőljek hátra és minden rendben lesz, lefogyok és jön a várva várt csoda, olvadnak le a kilók! Na persze! Egyértelmű, hogy semmi nem történt nem, nem fogytam le, hanem híztam tovább, és duplán, ahogy ez így szokott lenni. Enni pedig szerettem, hazudik, aki azt mondja, hogy NEM! Nem kell az álszentség, ez úgyis kiderül. Sajnos nem  figyeltem oda hogyan is kell étkezni, sok-sok hibát követtem el. Hajlamos voltam az étkezés örömeibe menekülni, mint pótcselekvés, volt olyan, hogy a napi étkezés volt csak a némi öröm forrása! Nagyon gyakran ettem tésztaféléket, burgonyából készült ételeket, szendvicsek minden formáját, amelyeket gyakran ettem meleg étel helyett is. Kilók száma meg csak gyarapodott, és a negatív vélemények sokasodtak, és betelt a pohár! Elég és most megmutatom, de hányszor neki kellett kezdenem! Voltak ám pofára esések, majd holnap reggeltől, jövő héttől a legjobb, majd megfogadom és januártól tartott 2 hétig, majd ahogy lenni szokott, jött a falási roham. Tulajdonképpen  maradt minden a régiben. Azonban megígértem magamnak, na még egyszer és végre bejött. Azonban nagyon sokat küszködtem saját magammal! A rossz szokásokat kiiktatni, a holtpontokkal megküzdeni, vagyis a nem valós éhséggel, ami nagy ellenség, és nagyon nagy ellenfél.

Még nem teljesen győztem le, de én fogok felül kerekedni, és már látom, hogy megvalósítom a céljaimat! Úgy is fogalmazhatok, látom a fényt az alagút végén. Átalakítottam az étrendem, minimális a szénhidrát bevitel. Reggeltől-délig gyümölcsöt eszem, ez pont elég szénhidrát (kiiktatva a korábbi 3 szendvics). Az ebéd némi fehér hús, zöldség párolva, bármely formában elkészítve jól lehet variálni. A nassolás is pótolható magvak, gyümölcs formájában (nem cukros, aszalt). A vacsorát nem szabad kihagyni, éhesen nem jó lefeküdni. Könnyű, könnyen emészthető ételt kell fogyasztani, nagyon-nagy arányban fehérjéket (tojás, tejtermék). Legnehezebb az volt, hogy a kőkemény szénhidrát bombákról lemondjak, például fehér kenyér, péksütik, tészták, rizs, krumpli. Lényeg a rendszeresség, fokozatosság, kitartás! Úgy érzem, hogy haladok és vannak eredmények, már 14 kg-ot leadtam, és most kezdett el igazán gyorsulni a fogyás! Legnagyobb eredményem számomra, hogy én is csinosan fel tudok öltözni. Régi nadrágok kerülnek elő, amiről úgy gondoltam  nem jönnek már rám. Bátrabban vásárolhatok  ruhákat és nem kell rossz érzéssel kimenni az üzletből, hogy semmit nem találtam megint. Pozitív élmények pedig megerősítenek és hajtanak előre! Szeretném így folytatni tovább a fogyásomat, az átalakulásomat. Nem megtorpanni, lecsúszni a gödörbe, mert nehéz és meredek a feljutás. Nem akarom megint átélni hibáimat, mert csak magamra haragudhatok ismét  és ezen dolgozom, most ne forduljon elő még egyszer! Jólesik a mozgás, ez is határozottan hozzájárul, hogy eredményes vagyok. Követem Kindl György tanácsait, fogyókúrás módszerét ötvözöm saját tapasztalataimmal, így még hatékonyabb lehetek! És természetesen következetesen fogyasztom a VLife termékeket, mert meg is akarom tartani ezt a kivételes tesállapotot.

Vida Ferenc

https://www.facebook.com/ferenc.vida.33?fref=ts

Vida Ferenc vagyok, 42 éves és gyógymasszőrként dolgozom. Nős vagyok és van egy 11 éves fiam, akivel újra (!) együtt sportolunk. Fiatalabb koromban nem voltak súlyproblémáim, mert mindig kerestem a lehetőséget a mozgásra. Aztán később, amikor már “elkeltem”, megnősültem elkényelmesedtem. A feleségem nagyon jól főz, és egyre csak jöttek a plusz kilók. Nagyon szerettem a tésztaféléket, krumplit minden formában, és a péksüteményeket. Volt olyan időszak, amikor egy jó nagy evés jelentette az egyetlen jó pozitív dolgot, ami velem történt. Persze elhittem, hogy jól áll nekem ez a “macis” alkat, de amikor már több mint 112 kg-ot nyomtam, elkezdtek fájni az ízületeim, lábaim, derekam. Próbálkoztam én ilyen-olyan fogyókúrával, de sikertelenül. Azt mondják, hogy minden fejben dől el, és már rájöttem, ez így is van! Amikor elhatároztam, hogy radikálisan változatok az életmódomon, kerestem és találtam segítséget, ugyanis nagyon nem mindegy, hogy milyen módszerrel akarunk lefogyni! Amióta szénhidrát mentesen étkezem és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, azóta úgy tudtam fogyni, hogy ez folyamatos és tartós. Eleinte dinamikus volt a fogyás, az első négy hétben 10 kg felett. Ezt követően pedig minden hónapban lement 4-5 kg, és ami nagyon jó, hogy nem jön vissza egy sem! Nem volt könnyű, de megérte, jelenlegi súlyom 78 kg (ez 34 kg fogyást jelent!)! Sokkal nagyobb a terhelhetőségem, nem érzem puffadtnak magam és nagyon jók a visszajelzések is, hiszen mások is elismeréssel veszik észre rajtam a változást, fiatalodást. Kindl György javaslatai és étkezési módszere nagyon beváltak, ezeket követve is könnyebb tartani magam elhatározásomhoz. Az egyedi táplálék-kiegészítőknek (VLife) köszönhetően az ízületeim, bőröm, izomzatom is sokkal jobb, egészségesebb!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésük esetében (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat alkalmazzuk. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártó leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! Az oldalunkon található cikkek és hivatkozások az Interneten található tanulmányok alapján kerültek oldalainkra, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk!
 

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.